België – een heerlijke natie die terecht wordt genoemd als de “oorlogszone van Europa.” België heeft inderdaad veel oorlogen gehad. Het heeft standgehouden door de toorn van vraatzuchtige heersers en agressieve krijgsheren van alle leeftijden, maar geen oorlog kan de pracht van dit huidige land verminderen, waardoor het een ideale plek is om te bezoeken.

1) Neem een ​​kop warme chocolademelk

Geen enkele excursie in België kan zonder een uitstapje naar de populaire bistro’s van de hoofdstad. Het is belangrijk om langs een van de weinige bistro’s te komen die bezaaid zijn in de stad Brussel en jezelf te laten proeven van de welbekende rijke warme chocolademelk van België. Als er iets is dat de uitstekende natie België u te bieden heeft, is het de absolute vervulling van uw zoetekauw.

2) Neem deel aan het carnaval van Binche

Wees een slimme vakantieganger en bezoek België in het seizoen waarin het meestal bruisend is. Tijdens de lange periode van februari viert België zijn meest briljante feest ooit, de Cranival van Binche. Met vuurwerkpresentaties en muziekmarsen en prachtige outfits en geschoten sinaasappels is dit zeker een feest dat de moeite waard is om aan deel te nemen. Dit feest wordt zelfs herinnerd voor de erfenislijst van UNESCO.

3) Volg de Gourmet Trail

Het beste aan de Belgen is waarschijnlijk dat ze heerlijk eten als hun broekzak realiseren, en België staat bekend om zijn fijne kookstijlen die intens worden beïnvloed door de verschillende landen die het omvatten. Eet maar eens Belgische Mosselen, een schelpdiergerecht, en kijk of je tong overeenkomt met de Belgische smaak. Probeer evenzo de Belgische frietjes. Het is, alles bij elkaar genomen, de eerste.

4) Veel plezier met een riviercruise

Stuiter op een van de prachtige boten van België en vaar rond de Belgische beken om een ​​ideaal perspectief te hebben op de verschillende stedelijke gebieden en steden langs de kustlijn. U kunt de Leie proberen, die u naar Brugge of Gent brengt. Je kunt ook proberen de Escaut-stroom te proberen om in Doornik en Bossuit aan te komen.

5) Train je innerlijke geleerde

België is een land dat veel waarde hecht aan goed afgerond onderwijs. Bezoek Gent of Leuven, de stedelijke gemeenschappen van Belgische studenten, en werp jezelf in de buurtbistro en ga in gesprek met een van de studenten van de universiteit. U zorgt ervoor dat u overal een wetenschappelijke discussie vindt.

6) Feest in Gent

Voor het geval jij het soort bent dat behoorlijk lang tot diep in de nacht kan feesten, op dat moment heeft België de laatste tijd gewoon iets voor je. Gentse stad heeft de Gentse Feesten, een enorm wegfeest met alles van verhuizing en theater tot diverse melodieuze tentoonstellingen. De Gentse Feesten vinden plaats van veertien juli tot en met 23 juli.

7) Frolic in the Flander Fields – de Westhoek

Heb je ooit vrij moeten rennen door prachtige bloesemvelden en weelderige groene velden? Alles bij elkaar genomen, komt uw droom uit in de Belgische Flander Fields, waar de Flander Fields zowel uitstekend als welvarend zijn. Dit is het enige stukje België dat niet werd gepakt tijdens de universele strijd vanwege de sluwe plannen van de stedelingen om de leiding te openen.
8) De oudste burger van Brussel

Wie had ooit kunnen denken dat de oudste burger van Brussel een jonge man op een bron is? De Mannekin-Pis, gelegen in de Rue de l’Etuve, is vermoedelijk de meest gangbare bezienswaardigheid in de hoofdstad. De Mannekin-Pis is een bronzen beeldje van Belgische minachting, een model van een jonge man die ‘de roep van de natuur opmerkt’ (bijvoorbeeld pissen).

9) Waar grote mannen ooit liepen

Bovendien kun je geen excursie naar België maken zonder naar de Grote Markt te gaan, een uitstekend stukje design dat al sinds de middeleeuwen bestaat. Dit is de plek waar Marx en Engels ooit probeerden hun Communistisch Manifest samen te stellen.

10) Kasteelhoppen

Bovendien, als je honger hebt naar uitstekende en gevarieerde engineering, is België op dat moment zeker de plek voor jou. Wallonië in België heeft een enorm assortiment aan herenhuizen van elke soort. Ze hebben vestingwerken en pinakels en alles wat je nodig hebt voor je archaïsche dromen. Deze herenhuizen zijn zelfs beroemd geworden als vakantiebestemmingen voor dwergpapegaaien.